hotelli olof

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Aamiainen on katettuna arkisin 6:30-10 ja viikonloppuisin & pyhinä 8-11. Aamiainen kuuluu meillä aina huonehintoihin ja sitä myydään päivittäin myös hotellin ulkopuolisille hintaan 15€/hlö.

Suoraan hotellista varatessa 24h, Booking/Hotels/Expedia sivustoilta 3vrk & ryhmävarauksissa 1kk. Mikäli sairastut kun maksuton peruutusaika on mennyt umpeen laskutamme ensimmäisen yön summan. Voitte hakea korvausta käyttämättömästä hotelliyöstä matkavakuutuksesta.

Olof on pieni perheyritys, meillä ei ole kanta-asiakasjärjestelmää eikä kuuluta mihinkään ketjuun.

0-2 vuotiaalle lapselle on saatavissa maksutta rajallinen määrä vauvan sänkyjä, pyydäthän tämän huoneeseen jo varausta tehdessä. Pieni lapsi voi nukkua vanhempien välissä, mutta yli 2 vuotiaan aamiaisesta tulee maksaa lasten hinnaston mukaisesti 8€/yö. Lisävuoteita on saatavilla Juniorsviitteihin maksimissaan 2kpl/sviitti. Lisävuoteen hinta 27€/yö/kpl perustuu vuodevaatteisiin, pyyhkeeseen ja aamiaiseen.

 Ilmoitathan heti puutteen huomattuasi vastaanottoon, jotta voimme palvella teitä parhaiten. Vaihtoehtoina on puutteen korjaaminen, huoneenvaihto tai kaupan purku. Nukuttu yö on ostopäätös.

Sisäänkirjautuminen alkaa klo 15 ja vastaanotto palvelee joka päivä klo 23 asti. Tämän jälkeen rakennuksessa sijaitseva K-market palvelee päivittäin klo 01 asti. Yön ajan vartija päivystää hotellin numerossa eli vapaana olevia huoneita voi tiedustella mihin aikaan päivästä tahansa numerosta +358 500 690 980.

Uloskirjaus hotellista viimeistään klo 12, voitte tiedustella myöhäisempää huoneenluovutusta vastaanotosta.

Koko hotelli on savuton, huoneessa tupakoinnista perimme 200€ otsonointi maksun.

Liinavaatteet, pyyhkeet, wifi & aamupala kuuluu huonehintaan. Mikäli huone on vaurioitunut tai merkittävän likaisessa kunnossa, voimme veloittaa asiakkaalta maksun lisäsiivouksesta tai huoneen korjauksesta.

Kellarissa olevassa parkkihallissa on saatavilla parkkihallipaikkoja 12€/yö lisämaksusta. Lisäksi hotellin pihalta löytyy maksuttomia sekä kiekollisia pysäköintipaikkoja. Parkkihalliin mahtuu 210cm korkea auto.

Hotellin parkkihallissa on mahdollista ladata sähköautoa normaalista pistorasiasta hintaan 20€/yö. Paikkoja on vain kaksi joten muista varata paikka hyvissä ajoin. Hallituskadulla on myös lataustolppa sähköautoja varten.

Kaikki ruokamme on laktoosittomia ja muut erikoisruokavaliot palvelemme parhaamme mukaan. Pyydämme ilmoittamaan ennakkoon mm. gluteenittoman ja vegaanin ruokavalion noudattajat.

Koko hotellin alueella on käytössä wifi, saat salasanan sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Tehdään mielellään laskutussopimus yritysten kanssa, tarvitsemme yrityksen nimen, y-tunnuksen verkkolaskutustiedot. Mikäli hotelliöitä tulee yli 10 yötä kuukaudessa voimme tarjota business hintaa.

Voit varata huoneen suoraan hotellista ilman luottokorttitietoja, tällöin maksu hoidetaan yöpymisen yhteydessä.

Suosittelemme ehdottomasti pöytävarausta, jotta voisimme palvella teidät parhaiten. Yli 10 hengen seurueelle räätälöimme mielellään yhtenäisen menun tai pyydämme ruokatilaukset ennakkoon.

Lahjakortti on mahdollista käyttää useassa osassa ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortin voit ostaa nettisivuiltamme 24/7 tai paikanpäältä aukioloaikojen puitteissa.

Juniorsviitit on isompia ja paremmin varusteltuja kuin normaali hotellihuone. Juniorsviiteissä on oma keittiö ja isommat oleskelutilat. Deluxe huoneet sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa ja Juniorsviitit 3.-6. kerroksissa.

Kaikissa juniorsviiteissä on oma kahvinkeitin. Keittövälineet voi hankkia samassa rakennuksessa sijaitsevasta K-marketista. Tarjoamme asiakkaillemme suodatinkahvia aina vastaanoton ollessa avoinna.

Hotellin puhelin palvelee 24/7 numerossa +358 500 690 980. Olemme Tornion keskustassa sijaitseva hotelli ja etenkin viikonloppuisin kadulta voi kuulua ääniä. Mikäli talossa kuuluu metelöintiä klo 23 jälkeen, pyydämme soittamaan hotellin numeroon tilanteen rauhoittamiseksi.

Säilytämme löytötavaroita vuoden ajan, pyrimme ottamaan yhteyttä asiakkaaseen mikäli huoneeseen ol jäänyt tavaraa, mikäli yhteydenottoa ei kuulu, voitte olla itse yhteydessä vastaanottoon. Voimme lähettää löytötavarat omistajalleen postimaksun hinnalla tai säilyttää seuraavaan yöpymiseen.

Hotellin oman taksin saat tilattua huonevarauksen yhteydessä tai soittamalla vastaanoton numeroon.

Olemme mielellämme mukana toteuttamassa yllätystä, otattehan hyvissä ajoin yhteyttä vastaanottoon niin räätälöidään yhdessä juuri teille suunniteltu paketti.

Vuoteen petaus, lattialla olevien pyyhkeiden ja täysien roskapussien vaihto. Sunnuntaisin emme tee välisiivouksia. Vuodevaatteet vaihdetaan pidemmissä majoituksissa n. 2 x viikko.

Valitettavasti Olofissa ei ole mahdollista majoittua lemmikin kanssa. Voitte kysyä lemmikille hoitoa Juntin Koirahoitolasta, Heinijänkäntie 564, 95460 TORNIO, puh. 0400 884 398.